Read Elválaszt az idő by Tamara Ireland Stone Free Online


Ebook Elválaszt az idő by Tamara Ireland Stone read! Book Title: Elválaszt az idő
The author of the book: Tamara Ireland Stone
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 1349 times
Reader ratings: 5.9
The size of the: 6.95 MB
City - Country: No data
Edition: Könyvmolyképző
Date of issue: December 8th 2013

Read full description of the books:Szeretni valakit nehéz. De még nehezebb, ha nem csak a távolság áll közétek, hanem az idő is.
„Felemelem a fejem, és egyenesen ránézek. Most még félszegebben mosolyog, de ugyanolyan kedvesen. Mintha tudná, ki vagyok. Őszintén. Ettől olyan érzésem támad, hogy talán érdemes lenne megismerni, és önkéntelenül visszamosolygok rá.
Még akkor is vigyorgok, amikor befordulok a következő kanyarban. Aztán – mielőtt végiggondolhatnám, mit csinálok – félúton hátrafordulok, és ismét rápillantok.
Eltűnt.
Megpördülök, és a futópályát pásztázom a tekintetemmel. Aztán a padokhoz futok. A lépcső aljánál egy pillanatra megállok, és eltűnődöm, vajon ott volt-e egyáltalán. De végül csak összeszedem a bátorságom, és megiramodom felfelé.
Nincs ott, de biztosan tudom, hogy ott volt. Otthagyta a nyomát: a friss hó összepréselődött azon a helyen, ahol ült. Alul pedig ott a két lábnyom.
És akkor feltűnik még valami.
A saját lábnyomaim egyértelműen kivehetőek körülöttem a porhóban, az ő nyomai azonban nincsenek sehol. Pedig ott kellene lenniük, kétszeresen is – hiszen egyszer odament a padhoz, aztán pedig elment onnan. De sehol semmi, csak a vastag, szűz takaró.”

Sorozat: Time Between Us duológia 1.
Főszereplők: Anna Greene & Bennett Cooper
Evanston (Illinois) - 1995


Download Elválaszt az idő PDF Elválaszt az idő PDF
Download Elválaszt az idő ERUB Elválaszt az idő PDF
Download Elválaszt az idő DOC Elválaszt az idő PDF
Download Elválaszt az idő TXT Elválaszt az idő PDFRead information about the author

Ebook Elválaszt az idő read Online! TAMARA IRELAND STONE writes young adult and middle grade novels. Her New York Times bestseller, Every Last Word, won the Cybils Young Adult Fiction Award, the Georgia Peach Book Award, the Buxtehuder Bulle German Youth Literature Award, and was a YALSA Teens’ Top Ten pick. She is also the author of Time Between Us, which has been published in over twenty countries; its sequel, Time After Time; and Click’d, the first book in her new middle-grade series.

Before she began writing fiction full time, Tamara spent twenty years in the technology industry. She co-founded a woman-owned marketing strategy firm where she worked with small startups as well as some of the world’s largest software companies. When she’s not writing, she enjoys skiing, seeing live music, watching movies, and spending time with her husband and two children. She lives in the San Francisco Bay Area. Visit her at TamaraIrelandStone.com.


Reviews of the Elválaszt az idő


LOUIS

Fun book for children and their parents

TYLER

Light fiction for Cloudy day

IMOGEN

There are significant drawbacks

OWEN

Very controversial Vpechalenija

NIAMH

This story is going to be remembered for a long time.
Add a comment
Download EBOOK Elválaszt az idő by Tamara Ireland Stone Online free

PDF: elvlaszt-az-id.pdf Elválaszt az idő PDF
ERUB: elvlaszt-az-id.epub Elválaszt az idő ERUB
DOC: elvlaszt-az-id.doc Elválaszt az idő DOC
TXT: elvlaszt-az-id.txt Elválaszt az idő TXT