Read Napok Háza by Alastair Reynolds Free Online


Ebook Napok Háza by Alastair Reynolds read! Book Title: Napok Háza
The author of the book: Alastair Reynolds
ISBN: 9632977580
ISBN 13: 9789632977584
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 1008 times
Reader ratings: 7.4
The size of the: 414 KB
City - Country: No data
Edition: Alexandra Kiadó
Date of issue: 2012

Read full description of the books:A csillagközi utazás korszakának hajnalán egy ifjú hölgy, Abigail Gentian ezer klónra hasítja magát, s a klónokat kiküldi a galaxisba, hogy óriási tudásra és bölcsességre tegyenek szert. A Gentian-klán hasadványai bizonyos időnként impozáns ünnepségek keretében újraegyesülnek, amikor is ezer éjszakán át osztják meg egymással az emlékeiket. A harminckettedik egyesülésre azonban két önfejű hasadvány, Campion és Purslane várhatóan több évtizedes késéssel érkezik csak meg. Ráadásul immár közösen gyűjtik tapasztalataikat a galaxist átölelő hosszú körutak során. Mi több: szerelmesek egymásba. A kiközösítéstől csak egyvalami mentheti meg őket: egy gépember, az aranyszínű robot, Hesperus. De ő sajnos amnéziában szenved, és csak arra emlékszik, hogy valami elképesztően fontos küldetést próbált teljesíteni, mielőtt törölték a memóriáját. A szerelmesek azt remélik, hogy tekintélyes vendégük megjelenése az egyesülésen enyhítheti majd a büntetésüket, de amikor a hajójuk váratlanul a klán vészjelzését fogja, nagyobb gondjuk is lesz, mint a hasadvány-társak rosszallása. Hatmillió év után valaki úgy döntött, hogy végleg le kell számolni a Gentian-klánnal. Miközben a túlélők maroknyi csapata versenyt fut térrel és idővel, hogy kiderítse, ki akarja a halálukat, megdöbbentő igazságok kerülnek napvilágra. Aztán elszabadul a pokol, mert valójában sokkal több forog kockán, mint egy ősi klán fennmaradása... A "Napok Háza" káprázatos, szédítő űropera, amely a klasszikus sci-fi eszközeivel teremt egy ragyogó, új világot - a kortárs tudományos-fantasztikus irodalom mesterműve.


Download Napok Háza PDF Napok Háza PDF
Download Napok Háza ERUB Napok Háza PDF
Download Napok Háza DOC Napok Háza PDF
Download Napok Háza TXT Napok Háza PDFRead information about the author

Ebook Napok Háza read Online! I'm Al, now a Goodreads author. I used to be a space scientist, and now I'm a writer, although for a time the two careers ran in parallel. I started off publishing short stories in the British SF magazine Interzone in the early 90s, then eventually branched into novels. I write about a novel a year and try to write a few short stories as well. Some of my books and stories are set in a consistent future named after Revelation Space, the first novel, but I've done a lot of other things as well and I like to keep things fresh between books.

I was born in Wales, but raised in Cornwall, and then spent time in the north of England and Scotland. I moved to the Netherlands to continue my science career and stayed there for a very long time, before eventually returning to Wales.

In my spare time I am a very keen runner, and I also enjoying hill-walking, birdwatching, horse-riding, guitar and model-making. I also dabble with paints now and then. I met my wife in the Netherlands through a mutual interest in climbing and we married back in Wales. We live surrounded by hills, woods and wildlife, and not too much excitement.


Reviews of the Napok Háza


LOUIE

Why is she out! It must be endless!

MICHAEL

Interesting, exciting story.

ANNABELLE

This book would read to every man for ...

THEODORE

There are clear drawbacks

LOLA

Books are incredible magic that you can carry with you.
Add a comment
Download EBOOK Napok Háza by Alastair Reynolds Online free

PDF: napok-hza.pdf Napok Háza PDF
ERUB: napok-hza.epub Napok Háza ERUB
DOC: napok-hza.doc Napok Háza DOC
TXT: napok-hza.txt Napok Háza TXT