Read Skammertegnet by Lene Kaaberbøl Free Online


Ebook Skammertegnet by Lene Kaaberbøl read! Book Title: Skammertegnet
The author of the book: Lene Kaaberbøl
ISBN: 8755332226
ISBN 13: 9788755332225
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 1444 times
Reader ratings: 6.3
The size of the: 983 KB
City - Country: No data
Edition: Forum
Date of issue: November 20th 2008

Read full description of the books:One look into the Shamer’s eyes and a person’s darkest secrets are revealed

Dina has recently come into her uncomfortable powers as a Shamer, and now even her brother, Davin, no longer dares to meet her gaze.
Yet in these dangerous times there are far worse things in store for the young Shamer, who is kidnapped and forced to use her gift as a weapon against innocent people. Dina must get free. Can her brother help her escape?


Download Skammertegnet PDF Skammertegnet PDF
Download Skammertegnet ERUB Skammertegnet PDF
Download Skammertegnet DOC Skammertegnet PDF
Download Skammertegnet TXT Skammertegnet PDFRead information about the author

Ebook Skammertegnet read Online! Jeg kom til verden på Rigshospitalet i København d. 24.3.1960. Overlægen var i kjole og hvidt - han var blevet afbrudt midt i en gallamiddag - men min søster siger, at det er da ikke noget, hendes fødselslæge var i islandsk nationaldragt. Nogen vil mene at det således allerede fra starten var klart at jeg var et ganske særligt barn. Andre vil sikkert påstå at min mor bare var god til at skabe pludselige gynækologiske kriser.

Jeg blev altså født i København, men det må nok betragtes som en fejl, for min forældre er jyske, min opvækst foregik i Jylland (mestendels i Malling ved Århus), og jeg betragter mig i dag som eksil-jyde på Frederiksberg, på det mine jyske venner omtaler som Djævleøen (Sjælland).

Jeg har skrevet altid, eller i hvert fald lige siden jeg nåede ud over »Ole så en so«-stadiet. Som hestetosset teenager skrev jeg bøgerne om Tina og hestene (de to første udkom da jeg var femten, den fjerde og sidste da jeg var sytten). Som 18-årig opdagede jeg Tolkien og Ringenes herre, og derefter Ursula K. LeGuins trilogi om Jordhavet, og lige siden har mit bog-hjerte banket for eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til højre for regnbuen eller Mælkevejen, og under alle omstændigheder et pænt stykke fra den asfalterede danske virkelighed.

I dag, cirka 30 bøger senere, er jeg stadig lige så håbløst vild med at skrive som jeg altid har været. Og selv om jeg har været en lille smuttur i krimi-land og skrevet en kriminalroman for voksne - læs mere på ninaborg.dk hvis du har lyst - så er jeg bestemt stadig børnebogsforfatter og har stadig hang til magiske momenter!

Personal
Name Lene Kaaberbøl
Born 1960, in Copenhagen, Denmark. Education: Århus University, degree (English, drama). Hobbies and other interests: Playing pentanque.

Addresses
Office—Phabel & Plott ApS, Laksegade 12, St.th, DK-1063 Copenhagen K, Denmark.

Career
Novelist. Formerly worked as a high school teacher, copy writer, publishing company editor, cleaning assistant, and riding teacher. Phabel & Plott ApS, Copenhagen, Denmark, owner and writer.

Honors Awards
Best Disney Novel Writer of the Year award, Disney Worldwide Artist Convention, 2001, for five "W.I.T.C.H." series novels.


Reviews of the Skammertegnet


REUBEN

One of the best books

FRANKIE

Phone number you need to drive to protect against robots.

BROOKE

Phone number you need to drive for protection against robots I wrote a phone and downloaded no problem.

MASON

The most favorite book of all books

EVA

There are clear drawbacks
Add a comment
Download EBOOK Skammertegnet by Lene Kaaberbøl Online free

PDF: skammertegnet.pdf Skammertegnet PDF
ERUB: skammertegnet.epub Skammertegnet ERUB
DOC: skammertegnet.doc Skammertegnet DOC
TXT: skammertegnet.txt Skammertegnet TXT