Read Wayward Pines by Blake Crouch Free Online


Ebook Wayward Pines by Blake Crouch read! Book Title: Wayward Pines
The author of the book: Blake Crouch
ISBN: 6155522000
ISBN 13: 9786155522000
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 2088 times
Reader ratings: 7.8
The size of the: 795 KB
City - Country: No data
Edition: Agave
Date of issue: January 27th 2015

Read full description of the books:Ethan Burke különleges ügynök világos küldetéssel érkezik az idahói Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia két társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban. Mielőtt azonban felvehetné a kapcsolatot a helyi erőkkel, baleset áldozata lesz. Kórházban tér magához, igazolvány, mobiltelefon és aktatáska nélkül. S bár a személyzet nagyon kedves vele, őt mégis nyugtalanítja valami.

Ahogy telnek a napok, Ethan nyomozása egyre több kérdést vet fel. Miért nem tudja felhívni a feleségét és a fiát? Miért nem hiszik el a helyiek, hogy ő különleges ügynök? S mi célt szolgál a várost körülvevő elektromos kerítés? A lakosokat akarják bent tartani vele? Vagy valami mást odakint? Nyomozásának végére Ethan szörnyű dolgokra döbben rá: talán soha nem jut ki élve Wayward Pines-ból, mert ő már nem ugyanaz az ember, aki egykoron volt.

Blake Crouch a huszonegyedik századi thriller koronázatlan királya, a Wayward Pines-trilógia pedig az eddigi mesterműve. A köteteket televízióra alkalmazta a Fox, a sorozat egyes részeit olyan elismert rendezők jegyzik, mint M. Night Shyamalan és Antal Nimród, a főbb szerepekben pedig nem kisebb színészeket láthatunk, mint Matt Dillon, Terrence Howard, Toby Jones és Juliette Lewis.


Download Wayward Pines PDF Wayward Pines PDF
Download Wayward Pines ERUB Wayward Pines PDF
Download Wayward Pines DOC Wayward Pines PDF
Download Wayward Pines TXT Wayward Pines PDFRead information about the author

Ebook Wayward Pines read Online! Blake Crouch is a bestselling novelist and screenwriter. He is the author of the forthcoming novel, Dark Matter, for which he is writing the screenplay for Sony Pictures. His international-bestselling Wayward Pines trilogy was adapted into a television series for FOX, executive produced by M. Night Shyamalan, that was Summer 2015’s #1 show. With Chad Hodge, Crouch also created Good Behavior, the TNT television show starring Michelle Dockery based on his Letty Dobesh novellas. He has written more than a dozen novels that have been translated into over thirty languages and his short fiction has appeared in numerous publications including Ellery Queen and Alfred Hitchcock Mystery Magazine. Crouch lives in Colorado with his family.


Reviews of the Wayward Pines


REUBEN

The book is really worthy of the bestseller!

JAYDEN

I never liked the book.

LILY

Our favorite book

CONNOR

Why are you asking to write a phone number?
Add a comment
Download EBOOK Wayward Pines by Blake Crouch Online free

PDF: wayward-pines.pdf Wayward Pines PDF
ERUB: wayward-pines.epub Wayward Pines ERUB
DOC: wayward-pines.doc Wayward Pines DOC
TXT: wayward-pines.txt Wayward Pines TXT