Read Horzsolások by Robert Jackson Bennett Free Online


Ebook Horzsolások by Robert Jackson Bennett read! Book Title: Horzsolások
The author of the book: Robert Jackson Bennett
ISBN: 6155522178
ISBN 13: 9786155522178
Language: English
Format files: PDF
Loaded: 2128 times
Reader ratings: 5.5
The size of the: 611 KB
City - Country: No data
Edition: Agave
Date of issue: March 10th 2015

Read full description of the books:Mona Bright, a volt zsaru lelkét csúnya horzsolások csúfítják. Az anyja kilenc éves korában egy sörétessel vetett véget az életének, az apja pedig egy igazi rohadék, akitől jó messzire kellett menekülnie, hogy ha már boldog nem is lehet többé, de legalább valamiféle békével teli életet élhessen. Most azonban mégis szembe kell néznie a múltjával, az öreg ugyanis beadta a kulcsot. Ráadásul kiderül, hogy Mona ezzel örökölt egy házat, ami még az anyjáé volt fiatalon. Fiatalon és boldogan egy olyan korszakban, amiről ő semmit nem tud. Kíváncsisága csillapíthatatlan, hiszen a boldogságot sosem ismerte, de talán a múltban most megtalálhatja.

Mona két nagy akadállyal szembesül: a ház az új-mexikói Winkben található, ami viszont egyetlen térképen sem szerepel. Ezt az akadályt még sikerül leküzdenie. A másik viszont annál nehezebb: épp egy rejtélyes gyilkosság után érkezik a klasszikus amerikai álmot megtestesítő, idilli kisvárosba, amit hamarosan egy újabb követ. Ráadásul nem csak az emberek viselkednek vele roppant furcsán, hanem a város létezésében is kifejezetten aggasztó dolgokat vél felfedezni, melyek végül rádöbbentik: léteznek horzsolások, melyek sokkal súlyosabbak és fájóbbak annál, mint amit ember ép ésszel elviselhet.

A mindössze harminc éves, de már Shirley Jackson- és Edgar-díjas, valamint Philip K. Dick-különdíjas Robert Jackson Bennett nagyregénye az amerikai délvidék kietlen tájain vezeti keresztül az olvasót egy látszólagos édenbe, ahol a tökéletesnek tűnő házak mélyén soha nem látott borzalmak rejlenek. A thrillerek kedvelt helyszínéül szolgáló rejtélyes kiváros témáját nem csak hibátlanul dolgozza fel, de úgy gondolja tovább, ahogy előtte még senki – zsigeri érzékét a horrorhoz Stephen King és Ray Bradbury munkásságához hasonlítják.


Download Horzsolások PDF Horzsolások PDF
Download Horzsolások ERUB Horzsolások PDF
Download Horzsolások DOC Horzsolások PDF
Download Horzsolások TXT Horzsolások PDFRead information about the author

Ebook Horzsolások read Online! Robert Jackson Bennett is a two-time award winner of the Shirley Jackson Award for Best Novel, an Edgar Award winner for Best Paperback Original, and is also the 2010 recipient of the Sydney J Bounds Award for Best Newcomer, and a Philip K Dick Award Citation of Excellence. City of Stairs was shortlisted for the Locus Award and the World Fantasy Award. City of Blades was a finalist for the 2015 World Fantasy, Locus, and British Fantasy Awards. His eighth novel, FOUNDRYSIDE, will be available in the US on 8/21 of 2018 and the UK on 8/23.


Reviews of the Horzsolások


FINLAY

Fantastic book!

JOSHUA

The most cool book

LACEY

Interesting and nontrivial story

RYAN

Our favorite book

MOLLIE

Not when you can say the book is better.
Add a comment
Download EBOOK Horzsolások by Robert Jackson Bennett Online free

PDF: horzsolsok.pdf Horzsolások PDF
ERUB: horzsolsok.epub Horzsolások ERUB
DOC: horzsolsok.doc Horzsolások DOC
TXT: horzsolsok.txt Horzsolások TXT